EVEN KENNISMAKEN?
jouw op maat gemaakte stok achter de deur

Online Coaching

Get Fit From Home

Jouw op maat gemaakte online coachingstraject waarin je in 4 maanden jezelf fitter en energieker voelt, strakker in je vel zit en een gezonde basis aanleert voor de rest van je leven! 

GRATIS INTAKE →
MAG IK JE WAT VRAGEN?

Ben jij klaar om aan een energieke versie van jezelf te werken?

Het maakt niet uit waar je nu staat met je gezondheid, of je wat bewegingslimitaties hebt of dat je al een tijd niet hebt gesport.

Je kunt altijd een stap zetten om fitter te worden. 

Kun jij je voorstellen...

  • dat je je eindelijk sterker, energieker, fitter en strakker gaat voelen en dat dagelijkse taken zoveel makkelijker gaan
  • dat je trots wordt op het lichaam waar je in woont en leert het te eren en te voeden in plaats van het te straffen
  • dat je 1:1 contactmomenten  hebt met een ervaren coach die je struggles begrijpt, hierover met je in gesprek gaat en waarmee je de weg naar jouw gezonde lifestyle samen aflegt.  Je hoeft het niet alleen te doen
  • dat je jouw doelen die zo ver weg leken eindelijk doorzet, dat je consistent blijft en dat je een bij jou passende gezonde lifestyle opbouwt met een sterke basis voor de rest van je leven

Een goede stok achter de deur, ook zonder de investering van Personal Training

gepersonaliseerde online coaching

HIER IS HET PROBLEEM

Je wordt niet energiek oud op deze manier 

Je weet niet wat je moet doen om je energie terug te krijgen en het lijkt alleen maar minder te worden. 


Vaak lukt het even maar houd je het niet vol

Niet voor niks zijn de sportscholen in februari al weer op het oude niveau. Er zijn maar weinig mensen die doorzetten zonder een goede stok achter de deur. 


De sportschool is niet jouw vriend

Je voelt je ongemakkelijk in de sportschool, maar weet dat hoe ouder je wordt hoe meer complicaties er vaak komen, vooral als je niet actief beweegt. Bewegen is je enige optie om je energie hoog te houden en je spieren soepel. Dit kan ook buiten de sportschool!

YES, GA NAAR INVESTERING →

Ontzettend tevreden met de begeleiding van Thessa! Ik liep er lange tijd tegen aan dat ik geen progressie meer boekte als ik zelf ging trainen. Thessa heeft mij trainingen gegeven met bijbehorende schema's. Hierdoor heb ik weer prikkels waardoor ik de progressie boek die ik graag wil zien. Aanrader!

– Wesley
HIER IS HET GOEDE NIEUWS

Je hoeft het niet alleen te doen.

Als jouw online coach ben ik je stok achter de deur, maar ook de persoon waarbij je lekker mag ventileren. Het is een judgement free zone, want hey... we maken allemaal weleens niet handige keuzes. 

Dat jij hier nu verandering in gaat maken zegt veel over je moed en vertrouwen in jezelf. Laten we het samen gaan doen... 

Are you ready...

TRAJECT
GET FIT FROM HOME

Online Coaching

€159

per maand of €599 eenmalig

✓ Traject van 4 maanden

✓ Persoonlijk traject samengesteld voor jouw doelen

✓ 2x per maand 1:1 call van 30 minuten

✓Gebruik van Fit App en Food App

✓ Inclusief BTW

GRATIS INTAKE →

Hi! Ik ben Thessa

PERSONAL TRAINER & COACH

Het idee achter MAKE IT FIT is ontstaan toen ik besefte dat er veel mensen zijn die graag willen sporten voor hun gezondheid, maar de drempel naar de sportschool te hoog vinden.

Op het gebied van Personal Training en Groepslestraining heb ik sinds 2018 ervaring opgedaan bij diverse sportscholen in de regio. Ik heb gewerkt met diverse doelgroepen in leeftijdscategorieën tussen de 14 en 88 jaar. Ook heb ik een periode de dankbare taak gehad om te mogen werken met mensen met lichamelijke en/of geestelijke “beperkingen”.

Nu help ik mensen ongeacht hun fitnesslevel of leeftijd om fitter te worden. 

NEED MORE PROOF?

Resultaat van de klanten met wie ik heb gewerkt...

VRAAG EEN INTAKE AAN →

Q&A's

WHAT ARE YOU WAITING FOR?

Is het tijd om eindelijk je dream lifestyle te creëren?

Als jij er klaar voor bent, dan sta ik voor je klaar!

I'M READY →